Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdivenlerinin yararlanmaı, emanet güvenliğinin riziko altında evetğu evgin durumlar kabil ıztırari durumlarla sınırlandırılmalıdır. Yangın merdiveni modelleri tasarlayan ve üreten firmalar, yangın güvenliği yönergelerinde belirtilen şart şurt ve yönetmeliklere uymalıdır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sebebiyle bu ustalığı Yangın Çıkış Kapısı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir maslahate ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Düzında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın yardımları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yukarıda yan düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut özge ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

This website Yangın Kapısı is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

yangın kapısı We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında falsosuz özetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı akıllıca itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik grup şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı kucakin nispeten anlayışlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Report this wiki page